Кадиев финтира всички! Ето новото предаване

От кога тръгва шоуто

Кадиев финтира всички! Ето новото предаване | StandartNews.com

Оказа се, ча екранната звезда Сашо Кадиев добре си е направил сметката, напускайки преди време основно тв предаване.

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на "Преди обед", отново се завръща в телевизията и то на чисто ново шоу, пише "Труд", цитирани от show.blitz.bg

Синът на Катето Евро, който понесе куп критики, докато беше водещ на "Преди обед", а след това и редица комплименти, когато го напусна, се е отправил към поредното си тв предизвикателство, но този път условията са главозамайващи.

Той ще бъде водещ на новото куиз шоу по bTV, което се казва "Кой да знае?".

За разлика от "Преди обед", предаването е на запис и от ноември снимките ударно протичат в столично студио. Предаването ще тръгне в ефира през новата 2024 година.

Когато напусна "Преди обед" Кадиев обясни, че го прави, тъй като искал да има повече време за театър. Всъщност той си е дал кратка почивка, за да може с нови сили да бъде лице на ново предаване, пише "Труд".

На Кадиев няма да му се налага да става всеки ден рано и да води предаване на живо, което ще облекчи ежедневието му, тъй като епизодите с новото шоу се записват предварително по няколко броя в един ден. Освен това играта не изисква допълнителна подготовка по различни социални теми.

Това е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави.

В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай