JJ с първи проект след Капките

Георги Симеонов сменя визия и краде жената и колата на Даниел Петканов

JJ с първи проект след Капките | StandartNews.com

Две години след супер-впечатляващото си участие в Евровизия, един от най-обичаните участници в култовото шоу на Нова телевизия „Като две капки вода“, Георги Симеонов – JJ, ще  зарадва феновете си с нов музикален проект. Песента „Fly“ финалистът написва дни, след като наложената изолация блокира целия свят. Веднага щом правителствените решения допускат отхлабване на мерките JJ се заема с редовните си фитнес занимания и, докато загрява на пътеката, го връхлита музикално вдъхновение. Талантливият певец не губи миг и записва песента на телефона си, докато все още е в кардио режим. Минути по-късно, още в съблекалнята, написва текста и до следобедните часове на същия ден песента вече е има демо вариант. С инструментала се заема неговият ученик Даниел Ширков, а седмица по-късно JJ влиза в студио за записи. 10 дни след това започва организацията на снимките за видеото. Спонтанно изпълнителят решава да смени тотално и визията си. Специално за видеореализацията на „Fly“ променя цвета на косата си и от гарвановочерна тя става руса. 

„Това е един от моментите, в които вдъхновението завихря енергията и така се появява „Fly“. Избрах заглавието, уповавайки се на нуждата на всеки един от нас да се откъсне от проблемите, загубата на вяра и надежда, породени от ситуацията, в която попаднахме всички ние. Бяхме много потиснати и обезверени и исках да покажа, че всеки може да полети и да не мисли за нищо. Ето защо текстът ни води високо, близо до звездите“ – споделя Георги Симеонов.

Режисьор на клипа към песента „Fly“ е Николай Нанков, а зад камерата застава Николай Скерлев. Специалното място в клипа е отредено за Александра Петканова, която JJ открадва от съпруга й. Историята не свършва дотук. Освен съпругата, Георги Симеонов присвоява и мощния джип на Дани Петканов. Разбира се, всичко това е част от сценария, в който за първи път JJ влиза в роля и решава да не пее в самия клип.

Видеото е заснето в центъра на София, който отдавна не е бил локация за снимки на музикално видео. Вдъхновението на екипа е провокирано от дългите дни на изолация, в които разходките в града бяха забранени. Идеята на JJ е да покаже, че столицата продължава да е много красива и притегателно място за много от завърналите се у дома българи, които оценяват красотата на България и родните си градове. Площадът пред храм-паметник „Свети Александър Невски”, езерото Ариана и живописните улици на София се превръщат в естествен декор на видеото, в което Александра Петканова е модел, който JJ, в ролята на естет-фотограф, преследва в търсене на перфектния кадър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай