Изумително! Колко струват колите на златотърсачките

Мерцедеси и Ферарита за над 300 бона

Изумително! Колко струват колите на златотърсачките | StandartNews.com

Едни от най-известните жени и сочени за топ мадами в България карат скъпи коли. Много от тях обаче казват че, са постигнали лукса с много труд всичко и затова имат възможност да се возят в тузарски автомобили за хиляди левове. Други пък използват всяка една възможност да натъртят, че модерните им возила, струващи чували с пари, са подарък от любимият човек до тях и то от истинска любов.

"Марица" събра бръмчалките, които обикалят по пътищата на България, подарени заради силните чувства на гаджетата им.

А пък прелестните дами се отблагодаряват от сърце и душа по всевъзможни начини – с подкрепа, различни нива нежност, прочувствени слова в социалните мрежи, тук-там с някоя глоба за превишена скорост или жълта публикация.

Една от тях е фолкпевицата Мария. Изпълнителката получи като подарък "Ферари“ от своя съпруг Мирослав. С мощната кола се похвали самата певица, като сподели няколко фотоса и кратки видеа.

Половинката на Петко Димитров - Яна, също кара супер автомобил. Мацката обикаля столицата с чисто нов "Мерцедес". Клюката е, че Петко е подарил колата на Яна, но двамата са от толкова години заедно, че е напълно нормално да бъде така. Николета Лозанова залага на немското качество и кара огромен "Мepцeдес".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай