Гръмна бомбата в Ергенът! Кой го печели

Разкрива се голямата победителка

Гръмна бомбата в Ергенът! Кой го печели | StandartNews.com

Елена-Антоанета печели "Ергенът", разбра "България Днес" от хора, свързани с предаването. Момичето е успяло да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев, като този път нещата са станали сериозни.

Двамата наистина са се влюбили един в друг по време на шоуто и дори смятат да се оженят, след като бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по договор те нямат право да обявяват връзката и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие".

"Не съм женен и никога не съм бил. Няма да коментирам писания по този повод. Около мен няма скандали - нито свързани с жени, нито като цяло. Нормален мъж съм и като такъв съм щастлив, че влизам във формата", каза, преди да започне шоуто, музикантът пред вестника.

Голямата победителка Елена-Антоанета също като възлюбения си е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години е живяла в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага й се обаче да се премести в затънтената провинция, тъй като брат й преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе.

Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай