Греховете на Бъкингам! Хари вади кирливи ризи

Кралската драма продължава

Греховете на Бъкингам! Хари вади кирливи ризи | StandartNews.com

Хари продължава да вади кирливите ризи на кралското семейство. Във втората половина на документалния филм на Нетфликс за херцозите на Съсекс, принцът разкри, че Уилям му се е разкрещял по време на горчивата му раздяла с кралското семейство. 

Синът на настоящия монарх каза, че първоначално е поискал споразумение "наполовина навътре, наполовина навън", при което със съпругата му ще имат собствена работа, но все пак ще изпълняват и тази в подкрепа на кралицата, по време на критична семейна среща.

"Но много бързо стана ясно, че това предложени не подлежи на обсъждане или дебат", каза Хари.

Той казва, че брат му е крещял, баща му Чарлз е говорил неверни неща, а кралицата е седяла и търпеливо е мълчала. 

"Беше ужасяващо брат ми да крещи по мен, а баща ми да казва неща, които просто не са верни, докато баба ми тихо седи там и приема всичко това", каза той, припомняйки си разговорите с принц Уилям, тогавашният принц Чарлз и кралица Елизабет II.

Също така в петия епизод Хари казва, че решението да се оттегли от кралските задължения е било негово, а не на жена му.

"Всъщност това беше мое решение. Тя никога не е поискала да напусне. Аз бях този, който трябваше да осъзнае ситуацията сам. Виждал съм малки карикатури, на които съм на четири крака, тя държи повод за куче, а аз нося нашийника. Колко предсказуемо! Жената е виновна за решението на една двойка", коментира още той. 

Хари намекна, че има ревност от други кралски особи към Меган, като се има предвид количеството медийно внимание, което тя първоначално получи. "Явно проблемът е, че когато някой се жени, краде светлината на прожекторите или върши работата по-добре от човека, който е роден да прави това", смята той. 

"Това разстройва хората. Това нарушава баланса. Защото сте били накарани да вярвате, че единственият начин вашите благотворителни организации да успеят и вашата мисия да се развие е, ако сте на първите страници на тези вестници", добавя още той.

Сериалът засяга и влошеното психично здраве на Меган и нейния спонтанен аборт през юли 2020 г. "Бях бременна. Първата сутрин, когато се събудихме в новия ни дом, беше, когато направих спонтанен аборт", споделя Меган.

"Лъжите, това е едно на ръка. Някак си свикваш с тях, когато живееш в това семейство. Но това, което правеха с Меган и ефектът, който имаше върху нея, ме накараха да кажа: достатъчно. Стига болка, стига страдание", признава още Хари, пише life.dir.bg. 

"Направих всичко възможно, за да ги накарам да се гордеят и наистина да бъда част от семейството", каза Меган в петия епизод, говорейки за връзката си с другите кралски особи. "И тогава балонът се спука. Разбрах, че не просто бях хвърлена на вълците, нахраних вълците", смята тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай