Голям гаф на Камила. Кралят в небрано лозе

В Бъкингамския дворец нещата съвсем не са розови

Голям гаф на Камила. Кралят в небрано лозе | StandartNews.com

Покрай британското кралско семейство напоследък има само скандали. Последният го забърка любимата съпруга на новия монарх - Камила.

Преди дни кралицата-консорт поднесе на Чарлз III изключително странна изненада. Камила не успя да измисли нищо по-добро от това да вкара в двореца бившия си съпруг.

По някаква причина тя реши, че Андрю Паркър Боулс е най-близкият й човек и го натовари с честта да представлява интересите на фамилията на погребението на втория братовчед на Елизабет II.

Като важен човек, Андрю гордо се настани на почетната скамейка, на която стоят представители на монархията, и дори произнесе траурна реч от името на кралското семейство, пише Daily Mail.

Според британските журналисти, това няма да е последната поява на Андрю Паркър-Боулс. Говори се, че той е в доста топли отношения с кралицата-консорт и затова е готов да изпълни всяка нейна молба.

Изданието допълва, че хората са останали изключително изненадани от избора на Камила. Някои смятат, че по този начин тя е решила да подразни Чарлз, тъй като Паркър Боулс е заклет враг на краля.

По всичко изглежда, че в Бъкингамския дворец нещата съвсем не са розови и като нищо накрая ще се окаже, че бягството на принц Хари в Щатите е цвете в сравнение с това, което се задава.

 /jenata.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай