Ето съдбата на Цитиридис! Какво го чака

Решиха как ще върви шоуто му

Ето съдбата на Цитиридис! Какво го чака | StandartNews.com

Стана ясно каква съдба очаква "Шоуто на Цитиридис" по bTV, след като месеци наред в публичното пространство се тиражираха какви ли не слухове, пише Блиц.

Точката е сложена, а това, което взеха като решение от медията, със сигурност не само ще изненада, но и тепърва ще предизвиква редица колоритни коментари в социалните мрежи.

Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато отново ще има смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на тв водещия с "машина на времето", където той ще открие, че "тъпите смешки" са абсолютно забранени.

"В крак с времето" и без да пропуска комичния елемент "Шоуто на Цитиридис" ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това. 

Със старта на новия сезон на шоуто може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България, тъй като предаването се реализира в съответствие с т.нар. "зелените практики" (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай