Елена Петрова с втора кожа

Д-р Сияна Живкова, тв водещата по БНТ Мария Андоновa, Елена Петрова и експертът Весела Куртева

Елена Петрова с втора кожа  | StandartNews.com

Елена Петрова, която винаги изглежда перфектно, реши, че е време за подмладяване. Актрисата като всяка разумна и информирана дама, е наясно, че сега е сезонът за "втора кожа". Така се нарича първата в света 3D козметична маска, която скулптурира и повдига овала и е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за сваляне на години. Seconde рeau е най-новият революционен продукт на френските учени и практики от Bioloque recherche, които от близо половин век създават чудесии за лице и тяло. Сега звездата от киното ще пробва програмата haute couture, която се изготвя яв зависимост от специфичните потребности на епидермиса, коментира експертът Весела Куртева.

"Аз съм фен на чистите натурални съставки - във висока концентрация на растителни екстракти с морски и биологичен произход. Всяка жена мечтае да изглежда така, че реалната й възраст да няма значение. Всички ние искаме да бъдем свежи и красиви. Но не съм почитател на пластичната хирургия", споделя Елена.

Неслучайно във "втора кожа" има 80 процента хиалуронова киселина. Тя изтрива белезите не само на времето, но и на акнето, медицинските процедури, лазера, пигментации. Ускорява и подобрява процесите на зарастване и заличаване, възстановява и регенерира, озарява тена. "Концепцията е разработена, базирайки се на клиничен подход - чисти съставки плюс оригинални хай технологии. Ако искаме да сме в тон със световните тенденции, трябва да търсим индивидуалния ракурс и да бъдем последователни в грижите за кожата си", уточнява д-р Сияна Живкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай