Добри новини за Анелия! Певицата планира бебе

Какво сподели тя на интервюто си

Добри новини за Анелия! Певицата планира бебе | StandartNews.com

Фолк певицата Анелия призна на интервю, че ще се омъжи скоро и планира бебе. То се коментира вече две седмици

Певицата смело разголи душата си и разказа за силната си любов с бизнесмена Любомир Захаринов. Тя посрещна екипа на Нова телевизия в дома си, който обаче остави на единствената си наследничка, за да заживее при новия си мъж. За палата на Анелия Hotnews.bg първи написа преди години, но днес не можем да не се възхитим и от двора към къщата.

Той е не само огромен, но и терасиран заради наклона, на който е построена къщата. Дълга пътека отвежда до басейна, който е в единия край на двора. Той може и да не е с олимпийски размери, но е достатъчно голям, за да може да побере дузина шезлонга около него. Оградата е висока и масивна, а красиви кипариси допълнително крият живущите в прекрасната сграда.

Домът и дворът глътнали поне 2 милиона лева, като във фолк средите усилено се коментира, че това е най-скъпият имот, дори този на Константин е по-евтин. Домът разполага с някалко спални, огромна дневна и модерна кухня, както и приземен етаж с кино салон, в който изпълнителката държи огромния си брой награди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай