Четвъртък,

Д-р Романова разкри семейни тайни

От: Агенция Стандарт -
Д-р Романова разкри семейни тайни
A
A
A

Мариян Станков Мон – Дьо посрещна в студиото си звездата от „Откраднат живот“ Милена Живкова.

„Обичам да съм точна и хората около мен да са такива. Безумно обичам близките си, мъжа си и детето си, приятелите, сестра ми и племенницата ми. Моят творчески път е минал през много трудности и препятствия. Дълго време трябваше да се доказвам, защото бях съпругата на Ивайло Герасков. Това винаги ми е тежало, затова си оставих и второто име. Много често комплексите и страховете ни ни вкарват в една професия, където можеш да ги избиеш и претопиш“, разкри екранната д-р Романова.

„Аз съм дете на разведени родители. Била съм 2-годишна, когато са се разделили. Израснала съм обградена с много обич от майка ми, баба ми и дядо ми. Но баща ми идваше по три пъти в годината – на рождения ми ден, на Нова година и веднъж през годината за седмица през лятото. Спомням си, че когато идваше вкъщи, не бях на себе си, исках да бъда облечена в най-хубавата рокля, косата ми да бъде направена, за да му се харесам. Бях толкова щастлива, а той винаги си тръгваше бързо и аз винаги мислех, че не му харесвам“, връща лентата назад актрисата

„По-късно една друга тайна в нашето семейство, ако може да се нарече тайна, също даде отражение в живота ми. Моята майка е имала брак с албанец преди да срещне баща ми. Въпреки голямата им любов, тя не успява да издържи да живее в Албания и се прибира в България. Когато разбрах, че сестра ми е осиновена от моя баща, помислих, че майка ми обича сестра ми повече от мен. Което съвсем не е така. Просто в онзи момент тя беше по-голяма и двете имаха приказка“, разкри Милена.

„Аз съм реалист човек. Знам какво мога. Бързо се паля и бързо ми минава. Прощавам, но искам да се науча да не остава горчивината в мен“, категорична е тя.

„Много се радвам, че се срещнах и смело мога да кажа, че Ернестина Шинова е мой приятел. Тя е от хората, които след дадена серия от „Откраднат живот“, в която съм й харесала като игра, ми се обажда и казва: „Миленски, ти ми счупи главата като изигра това нещо!“ Гери Стоянова също ми се е обаждала, плачейки, за да ме похвали, след много тежки снимки, в които трябваше да изиграя драмата на д-р Романова”, споделя Живкова.

„Не искам да се превърна в мрънкаща, застаряваща артистка, ако не ме искат“, категорична е актрисата.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички