Цял месец щастие за три зодии. Нова глава в живота им

Причината е в новолунието

Цял месец щастие за три зодии. Нова глава в живота им | StandartNews.com

Цял месец луд късмет носи новолунието в знака на Телец, което настъпи на 8 май. Това е едно положително и магично събитие, тъй като Телците са познати като стабилни, прекрасни и романтични зодии. Сега можем да подобрим отношенията, да заздравим връзките, да намерим стабилност в любовта и да се наслаждаваме на хубави промени. Тревожността си отива, радваме се на близките и времето, прекарано с тях. Време е за трансформации. Ето за кои зодии новолунието ще е наистина магично, според "Bustle".

ТЕЛЕЦ - След като новолунието е в техния знак, нормално е да повлияе най-много на самите тях. Тези земни зодии ще усетят, че предстоят наистина големи промени. На фокус са идентичността им и трансформациите.

Да не се изненадат, ако се събудят в сряда и изведнъж изпитат огромна нужда да зарежат рутината, да скъсат с някои привички, да рискуват повече и да са импулсивни. Ще са бунтарски настроени, ще искат повече свобода и да тръгнат по път, който повече съвпада с това кои са те като личности.

Все пак, те са големи инати. Чакат ги предизвикателства и най-вероятно ще поемат по съвсем нов път, ще действат доста различно до края на годината, че и след това. Ако чувстват, че имат призвание и нещо ги призовава, нека да вярват повече в себе си, да правят смели избори и да поемат в нова посока. Може да сменят работата си, да се преместят да живеят в друг град и т.н.

ЛЪВ - Лъвовете да се подготвят за вълнуваща нова глава от живота си. На фокус при тях са кариерата и постиженията, като всичко може да се обърне с главата надолу, но в хубав смисъл.

През следващите 6 месеца те разширяват хоризонтите си, посяват нови семена, които им носят изобилие, що се касае до професионалната сфера. Някои може да получат работа в чужбина или да отидат на обучение там. Други пък променят напълно вижданията си за живота и така им се отварят много нови възможности, поемат по нов път. Телецът е работлив знак и това повлиява на Лъвовете сега. Те стават още по-могъщи и фокусирани, решителни.

Може да се събудят рано, да проверят списъка със задачи и да изпълнят всичко, да постигат много победи през деня. Получават и много признания, похвали в работата. Нека се възползват от хубавата енергия. Ако са вдъхновени и готови за промяна, трябва да действат - чакат ги страхотни неща.

СКОРПИОН - Тези зодии може да очакват огромни промени в любовната сфера. Телецът е управляван от планетата на романтиката Венера и това ще е добър ден да отдадат повече внимание на връзките си.

На фокус при тях са именно партньорствата и отношенията. Може в тази сфера да започне вълнуващ нов цикъл. Новолунието е много късметлийско събитие за тях и сега е времето да потърсят нова любов - да инсталират приложения за запознанства, да общуват и т.н. Нека прекарат деня, изпращайки забавни съобщения и започвайки разговори. Ако си позволяват да се забавляват повече, толкова по-хубаво за връзките и партньорствата - те ще процъфтят.

Скорпионите се опитват да устоят на изкушенията, но сега ще спечелят, ако имат кураж, изразят себе си и се отдадат на момента. Може да срещнат нова тръпка не само в интернет, но и на живо. Това ще е случайна среща в града, но много вълнуваща, така че нека се разходят навън.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ignacio
преди 1 седмица

50 на 50 процента,на който каквото му е писано това ше стане.Всеки ден чета публикации от най различни сайтове и все едно и също как ги изчисляват коя зодия какво що и аз се чудя, или просто да си запълнят страницата в гугъл .

Откажи