Бритни Спиърс: Баща ми ме изнудва за пари

Родителят на певицата ще опитва да получи от нея около два милиона долара

Бритни Спиърс: Баща ми ме изнудва за пари | StandartNews.com

Бритни Спиърс и новият ѝ адвокат твърдят, че баща ѝ ще опитва да получи от нея около два милиона долара, преди да се оттегли от попечителството върху нейния живот и средства. Във внесени в съда документи, те представиха това като опит за изнудване.

Адвокат Матю Розенгарт информира съда, че предстоящите счетоводни прегледи на попечителството, за който Джеймс Спиърс настоява, преди да се оттегли, ще означава той да получи огромна сума пари.

"Бритни Спиърс няма да бъде изнудвана", пише юристът. "Явният опит на господин Спиърс да направи бартер на отказа си от попечителството в замяна на близо два милиона долара, които да получи, след като вече е натрупал милиони със сътрудниците си от средствата на госпожица Спиърс, няма да мине".

Досега от страна на Джеймс Спиърс няма коментар.

Документите, внесени в съда, са допълнение към искането на Розенгарт от името на поп звездата от месец юли за прекратяване на попечителството на Джеймс Спиърс, пише БТА. Делото ще се гледа на 29 септември.

Родителят на певицата обяви през юли, че вече е планирал да се оттегли от попечителството на дъщеря си, но не посочи кога и как възнамерява да стори това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай