Братът на Карамазов върти торти за Кейт

Иван Александров покорява нови висоти в Англия

Братът на Карамазов върти торти за Кейт | StandartNews.com

Братят на Владо Карамазов - известният сладкар Иван Александров, постигна нови успехи във Великобритания. Изкусният майстор на торти, който преди три години създаде невероятен шедьовър за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, получи огромно признание от сладкарския елит в Лондон. Българинът е новият главен сладкар на кралската ложа към най-аристократичния тенис турнир в света - Уимбълдън. 

Иван лично приготвя десертите за каймака на лондонския елит. Българинът получи уникален шанс да направи сладкото меню със специален сорт едри и сочни ягоди не за кого да е, а за самата Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж, която е и патрон на турнира, изгледа един от мачовете на двойки, след което се отправи към кухнята. Там тя помогна на шефовете в приготвянето на част от менюто, но и вкуси от десертите, приготвени от главния сладкар Александров.

"Поканата да стана главен сладкар на кралската ложа бе много настоятелна. А пък и това е шанс, за който дори не съм и мечтал, така че не можех да откажа. Дали и лично съм сервирал на Кейт Мидълтън? Не, кралските особи са обслужвани само от мениджърите. Такъв е протоколът", обясни пред Пик братът на Карамазов.

Тъй като кралската ложа на Уимбълдън работи целогодишно, занапред редовно ще му се налага да гали небцата не само на височайшите особи от кралското семейство, но и на политическия и шоубизнес елит на британската столица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай