Братът на Кейт e новият секссимвол

Братът на Кейт e новият секссимвол | StandartNews.com

Лъмбърсексуалният Джеймс има цяла армия то фенки, които видяха снимките му с Шарлът

Три поколения кралска кръв има на първите официалните кадри от кръщенето на принцеса Шарлот, които бяха публикувани вчера във "Дейли мейл" - от принц Чарлз до децата на Уилям. Снимките от паметното събитие са направени от любимия фотограф на принцеса Даяна - Марио Тестино. Кралица Елизабет е усмихната в розовия си тоалет, а принц Джордж, който постоянно прави любопитни пози и физиономии за репортерите, е седнал сравнително кротко, с качени на столчето крака.
Хитът обаче бе произведен от нова особа - братът на Катрин - Джеймс Мидълтън.

На кадрите 28-годишният Джеймс изглежда много секси в лъмбърсексуалната си визия и вече регистрира хиляди фенки в социалните мрежи, които споделят снимката му.

Джеймс избягва публични мероприятия. Той ръководи собствен сладкарски бизнес и за момента не е ясно дали сърцето му е заето.

Сестричката на принц Джордж получи кръщение в църквата "Света Мария Магдалена" в Сандрингам.
На тържеството на пети юли присъстваха по-малко от 30 души. Освен херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, принцеса Шарлот и принц Джордж, събитието уважиха и кралица Елизабет Втора, херцогът на Единбург Филип, принцът на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила. Там бяха също родителите на херцогинята на Кембридж Карол и Майкъл Мидълтън, както и и сестра й Пипа. Принц Хари не бе на паметното събитие, тъй като в момента се намира в Африка.

Кръстниците на малката принцеса са петима, сред които Лаура Фелоус, братовчедката на принц Уилям, и Адам Мидълтън, братовчед на Кейт. Останалите трима души са приятели на херцозите на Кембридж. Единият от тях е Томас ван Страубензее.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай