Бойко стана дядо на Бойко

Бойко стана дядо на Бойко  | StandartNews.com

Дъщерята на премиера го дари с първи внук

Премиерът Бойко Борисов стана дядо. Дъщеря му Венета го дари с първо внуче вчера сутрин в Университетската АГ болница "Майчин дом". Момченцето ще носи името на своя дядо Бойко. Новороденото се е появило на бял свят с идеалното тегло от 3,6 кг, а на раждането е присъствал и шефът на лечебното заведение проф. Виктор Златков.

"Всичко мина много добре, изключително сме радостни! Благодаря много на детския лекар професор Слънчева, под чиито грижи мина раждането", заяви сестрата на премиера д-р Красимира Иванова. Самата тя не е участвала в екипа по израждането на внука на Борисов. "При лекарите има едно такова поверие, че те не могат да участват в процедури, които са свързани с техни роднини. В такива случаи те трябва да стоят отстрани и да стискат палци всичко да мине благополучно", обясни още д-р Иванова.

В болницата вчера през целия ден цареше еуфория и десетки искаха да поднесат поздравленията си. На Бъдни вечер премиерът обяви радостната вест, че ще става дядо. Тогава той публикува снимка с дъщеря си Венета, която бе в напреднала бременност. Борисов нарече новината за внучето "най-хубавия подарък за Коледа". "Стандарт" желае здраве и попътен вятър на малкия Бойко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай