БГ мачо смая римлянки

БГ мачо смая римлянки  | StandartNews.com

Диян Христов за малко да влезе в прочутия римски фонтан Ди Треви като същински Марчело Мастрояни в "Сладък живот". Топмоделът обаче само позира край водното съоръжение - дълъг и досаден ремонт блокира част от фешън акцията. Въпреки това обаче местни и всевъзможни дами от цял свят се спряха, за да се полюбуват на мускулите, които родният мачо демонстрира. А той го направи доста вдъхновено за фотосесията с модели от актуалната колекция на пловдивския дизайнер Иван Иванов. Стилистът превърна Диян в истински ас на шика - от закачливите момчешки тишърти до тежкарските ризи, по които блестят игли. За десерт - елегантни чанти, обувки, малки кожени прелести, колани, ботунели. Копчета, ширити и атрактивни декорации са "кацнали" върху мъжките доспехи. Саката пък са с оригинални ревери, бутони, тръбни детайли. В цветовете няма канон - от бонбонено розово и циклама до синьо до черно.

"Никъде другаде всичко това няма да звучи по толкова изискан начин на фона на древността и класиката", твърдят Иван Иванов и Диян. Те направиха пред Колизеума, Форум романо, Пантеона, пред "Свети Петър" във Ватикана...

"Там обаче нямаше как да застана пред камерите с къси панталони и разголени потници", уточнява Диян. Графикът му е пълен - от 11 юни е на Модната фиеста в Албена, а междувременно беше на кастинг за филм - отново в Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай