БГ баскетболистка кляка заради Гибсън

БГ баскетболистка кляка заради Гибсън | StandartNews.com

Мел ме запита защо съм толкова висока, призна Александра Богданска

Александра Богданска, която изгря рамо до рамо с Мел Гибсън в "Непобедимите 3", сподели, че холивудският ас се запознал с нея така, сякаш е съвсем анонимен и безизвестен.

"Каза: Приятно ми е, аз съм Мел", сподели хубавата жена в "Преди обед". Баскетболистката се явила на кастинга за статисти, без да има каквито и да били очаквания. "Режисьорът дойде и ме посочи. Дори не ми обясниха защо аз", разказа носителката на титлата "Мис Национален отбор по баскетбол". Тъй като е висока 183 см, по време на сцената, в която тя и Мел разглеждат картина в галерия, била приклекнала, за да може да се изравнят по ръст.

"Удоволствието да се докоснеш до толкова огромна личност е неизмеримо. Държа се супер земно и галантно. Попита ме защо съм толкова висока", шеговито разкри Александра. Приятелят й не е проявил каквато и да била ревност и я подкрепял за гастрола й в киното. Избраникът й е баскетболистът Николай Трайков, а освен спорта, двамата споделят още една страст - карането на мотори. Високата брюнетка прилага нарочен тренинг, с който за година е успяла да смъкне 10 килограма.

"Това са тренировки с ластици, които човек може да носи навсякъде и да прави упражнения с тях по всякакъв начин. В Америка са луди по това". Междувременно все по-активно се говори, че Силвестър Сталоун вече има твърда договорка с още една супер звезда, която ще се присъедини към отбора на "Непобедимите" за снимките на четвъртия филм - Джеки Чан. Култовият екшън герой няколко пъти поред отказваше на Слай, но този път преговорите вървели успешно и по всяка вероятност ще го видим в лентата. Почти сигурно е, че в сагата ще гастролира канадската тийн звезда Джъстин Бийбър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай