Българи с изобретение за над $1 млн. – по Bulgaria ON AIR

Българи с изобретение за над $1 млн. – по Bulgaria ON AIR | StandartNews.com

Един от най-добрите пейзажисти в света Евгени Динев – събота от 16 ч. по Bulgaria ON AIR

Българи с изобретение за над $1 млн. – събота от 21,30 ч. по Bloomberg TV Bulgaria

Един от най-добрите пейзажисти в света Евгени Динев е героят във VIB (Very important bulgarian) в събота, 13 февруари, от 16 ч. по Bulgaria ON AIR. Той е направил едни от най-красивите снимки, отразяващи великолепието на българската природа, и е включен в ранглистата на най-добрите фотографи пейзажисти в света. В социалните мрежи се радва на близо 100 хиляди последователи.

Динев успява буквално да осребри красотата на българската природа. Негова снимка на язовир „Копринка", бе купена в далечен Билбао (Испания) и днес в гигантски размери украсява фойаето на сграда там.

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще видят и най-скъпата снимка в света, оценена на $6 млн. и нейния автор. Фотографите любители ще научат ценни съвети от Евгени Динев - как да бъдат предпазливи и да не рискуват живота си, когато снимат красиви кадри в планината.

Зрителите на VIB по Bloomberg TV Bulgaria от 21,30 ч. ще се срещнат с двама българи, чието изобретение им донесе инвестиция над $1 млн. само за една година. Мартин Ангелов и Михаил Кленов направиха нова версия на колело, като разрязаха велосипед на две части. Днес техният „Халбайк" се произвежда с български части в цех в центъра на София. Бизнесът се управлява от хора в четирите краища на света.

Мартин и Михаил допускат екипа на Bloomberg TV Bulgaria в офиса си, където съчетават приятното с полезното - режат стоманени рамки за колелото, а след това играят тенис на маса, сглобяват се стотици бройки, но се намира време за боксовата круша. Разказват за първия прототип, който се оказва неизползваем, за детството си, за бизнес опита си и съветват: "Не мислете за парите, когато започвате бизнес, а само за идеята си и бъдете готови за множество отхвърляния в началото".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай