Българи продават Голф и Фиат в профила на Никол Шерцингер

Българи продават Голф и Фиат в профила на Никол Шерцингер | StandartNews.com

Българите окончателно превзеха профилите на Никол Шерцингер в социалните мрежи! на 10 нашенски коментари я се промъкне един от чужбина, я не. Сънародници използват популярността на новата на Григор Димитров, за да завъртят търговия. Наше момче е обявило за продажба своя Фиат Мултипа.

Друг пък разчита да се раздели с Голфа. "Продавам запазен Голф 3. Автомобилът е в перфектно техническо състояние. Като нов е. Сменен е ангренажен ремък и полка. Метанова уредба. Валидни застраховка и годишен технически преглед до май месец 2016 година", пише българинът под прочутата вече снимка на певицата с меченцето. Коментарът под снимката вече работи, като текат преговори за оглед на автомобила.

Разбира се, преобладават майтапчийските коментари от сорта "От Асеновград ли ти ее купена роклята?", "Продавам кисело зеле от Петърч" и "Продавам самоковски картофи от Добрич".

Не са малко и българите, които са възмутени от нашенските изяви и на английски обясняват на Гришовица, че по принцип не сме такива простаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай