Бакалова очарова Брад Пит с рокля на "Луи Вюитон"

Това момиче напомня на Мерилин Монро, заяви бившият на Анджелина Джоли

Бакалова очарова Брад Пит с рокля на "Луи Вюитон" | StandartNews.com

Брад Пит оприличи Мария Бакалова на Мерилин Монро при представянето на номинираните за най-добра актриса в поддържаща роля.

""Мария Бакалова е била точно толкова малка, колкото Мерилин Монро, когато е написала: Аз ще стана голяма звезда". Мария, добре дошла!", каза бившият на Анджелина Джоли. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julian Kostov (@juliankostov)

 

Бакалова направи силно впечатление на червения килим на Оскарите. Българката беше зашеметяваща в бяла рокля на Louis Vuitton и бижута на Moussaieff Jewels. Изборът й на тоалет има своята предистория, за която Мария разказа пред онлайн изданието на Vanity Fair. Тя споделя, че във филма "Борат-2", където играе Тутар, е като Пепеляшка, влизайки в кожата на дивата и пренебрегвана дъщеря на Борат и негов безстрашен партньор в престъплението. "И в реалния си живот се чувствам като Пепеляшка. Защото аз съм тази източноевропейска актриса с огромна мечта да бъда актриса в Холивуд", казва красавицата. Белият цвят е символ на "новото начало", добави още тя.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

 

След церемонията Бакалова сподели, че е научила, че трябва да се осмелява да мечтае и да действа. "Трябва да сме по-добри, да се подкрепяме повече. Имаме нужда от повече различни лица, различни екрани на екрана. Много е трудно да се прави комедия, мислех, че е лесно и забавно, но всичко е тайминг. Трябва да си смел и да рискуваш", каза българката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай