Смирен Явор Бахаров. Готов да влезе в затвора

Не мога да си простя, че едната ми баба си отиде по-бързо заради цялата тази история, казва актьорът

Смирен Явор Бахаров. Готов да влезе в затвора | StandartNews.com

Явор Бахаров призна в Би Ти Ви, че е готов да влезе в затвора заради шофирането си в нетрезво състояние преди година и нещо в Банско, въпреки че се надява да не се стига до ефективна присъда. Известният актьор сподели пред Светльо Иванов най-големия си грях покрай тази ужасно неприятна история – той не може да си прости, че едната му баба вероятно си е отишла по-бързо от този свят заради тревогите по него. „Тя вече беше доста възрастна и си имаше болежките, но ме мъчат угризения, че моят процес ускори нейния процес“, беше откровен докрай Бахаров младши.

Другата му баба пък все се молела доброто, сторено някога от нейния баща на съвършено непознати хора, да наклони везните към благоприятния изход. „Но в крайна сметка, като си помисля, най-важното е, че не стана най-страшното. Подадох ръцете си на полицая в Банско да ми сложи белезниците, когато той ми каза: „Човече, имам дъщеря на 5 години – какво ще стане, ако я нараниш, шофирайки в това състояние“. Предишната вечер бяхме на купон, бях спал само няколко часа и бях убеден, че като се пусна по пистата, като подишам чист въздух, ще дойда на себе си. Но не се получи. По принцип нямам проблем с алкохола. Пия рядко, но понякога ставам експанзивен и агресивен“, разкри още Явор Бахаров и изказа съболезнования към близките на съдията му в Банско, който тези дни е починал от усложения след Ковид-19.                    

„През последната една година се борих със себе си, за да се успокоя, да мога да погледна хората по улиците. Усещаше се едно отдръпване на хората. Усещаш как всички те гледат оценяващо. На Витоша един баща дойде с дъщеря си и помоли да се снимаме. Не знам какво й е казал за мен. Трябваше да пропусна премиерата на „Съни бийч“, защото след такъв инцидент не може да излезеш и да се усмихваш. Имах и спектакли по Радичков, но за сцената е нужно самочувствие, което ми беше избягало. За щастие, никой не пострада. Това е белият кахър. Навредих само на себе си и на роднините си“, призна Бахаров.

„Не подценявайте дребните неща! Сериозна е работата. Една грешка, една секунда променя съдбата ви и тази на вашите близки. Шофирането не е безотговорна работа. Трябва да се внимава. Извинявам се на родителите си, че им причиних тези нерви и грижи“, заяви актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай