Яна Маринова наказва със секс

Яна Маринова наказва със секс | StandartNews.com

Актрисата разбива мъжките сърца във "Връзки", "Столичаните" избраха лафа на сезона

Лято е, но ваканция за родните актьори няма. Яна Маринова вчера разкри, че играе съвременна гейша в новия сериал "Връзки" на TV7, който ще се излъчва от септември.

Там тя ще наказва мъжете неверници със секс, ще минава през трупове, за да се докопа до желания обект, ще крещи, ще псува и ще свири с уста, за да спира такситата на улицата. Нейната мацка носи фамилията Михайлович - тя е сръбкиня с успешен бизнес в България, има репутацията на разбивачка на сърца и веща манипулаторка. Яна сподели още, че си прилича с героинята си Ясмина по темперамент и по това, че и двете разбират от спорт и снукър. Маринова обаче точно сега усъвършенства свирнята.

"Ясмина е сексолог. Тя взима пари от жени, които смятат, че животът им се намира в задънена улица. Знае как да ги накара да й повярват. Отваря им очите за трикчета и номера, които са точни и специфични, за да си върнат любовника или откраднатия мъж", сподели Яна в студиото на Константин Филипов. Както вече е известно, тя е в компанията на сума ти категорични и изгряващи звезди. Говори се, че по сценарий тя ще стане любовница на някои от мачовците на екрана. Сред тях е и Николай Ишков, "зарибен" за ролята от стария си приятел Михаил Билалов, с когото някога завършиха заедно ВИТИЗ. Двамата застанаха заедно пред камерите, извикани от своя идол Рангел Вълчанов - първия път за "А сега накъде?", 20 години по-късно за "А днес накъде". Неотдавна Ишков, който дълго време се беше посветил на футбола, най-после се върна в лоното на правата вяра и се появи в "Под прикритие".

Централни образи във "Връзки" са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст.

За мястото на сериалите тук и сега се изказа и Виктор Божинов пред ploshtadslaveikov.com.

"Имаме сериозна индустрия. Чалгите вече не са в центъра на вниманието. Това е много голямо постижение. Горд съм, че участвам в този процес", споделя съпругът на Параскева Джукелова. После разкрива, че творците са притискани да произвеждат по 12 минути на ден - а това е далеч от практиката на запада. И така не остава време нито за репетиция, нито за анализ на конкретната сцена.

"HBO се смята за най-бързо снимащата телевизия, а там произвеждат една серия за 12 снимачни дни", коментира още Божинов.

Междувременно зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от седмия сезон на комедията "Столичани в повече" лафа на Радко от първия епизод - в ролята е Васил Драганов. Когато Радко гледа по телевизията встъпването в новия парламент на баща си Рангел Чеканов, от вълнение казва: "Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф". Преди броени дни започнаха и снимките на осмия сезон на сериала, който е с най-дълъг живот в бг ефира. Честта на старта се падна отново на Христо Гърбов, но този път вместо в затвора, той се оказа с парашут на гърба. Към екипа се присъединява и Станислав Яневски, който ще изненада с няколко интересни превъплъщения.

Най-младите, а и останалите фенове на силните преживявания, ще могат да се забавляват с "Революция Z". От 16 юни тръгва повторението на сериите по bTV Cinema, а пресните два сезона ще стартират от 16 юли по bTV. Христо Михалков е новият красавец, по който се очаква да луднат тийновете. Той ще се включи в компанията на Тино, Ани, Боби и Тишо като басист. Христо свири от 8-годишен и е бил в състава на различни банди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай