Неделя,

Внукът на Тато се върна да изпрати баща си

От: Агенция Стандарт -
11432
Внукът на Тато се върна да изпрати баща си
A
A
A

Внукът на Тато - кръстеният на дядо си Тодор Живков, се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му път. Синът на покойния Владко Живков успя да прелети хиляди километри, за да присъства на поклонението в горещия неделен ден. Тед Влад Живков, както е известен любимият внук на Тато зад океана и който е син на Владко от първия му брак с Маруся Мирчевска, бе с черна маска и официален тъмен костюм, предаде столичен всекидневник.

Сред най-близките, изпратили Владко Живков, бе и дъщеря му Елизабет, плод на любовта му с втората му съпруга Валя. Забелязана бе и Жени Живкова, която размени няколко думи с Валя и Зорка - майката на Валя и тъща на починалия на 69 години син на дългогодишния партиен и държавен ръководител.

Сред опечалените на тъжното събитие бяха също Валя Славкова - вдовицата на Иван Славков-Батето. Тя е третата и последна съпруга на покойния шеф на БФС. На поклонението глава сведе и Тодор Славков - син на Батето от брака му с Людмила Живкова и внук на Тодор Живков. Той бе с тъмни очила и в компанията на мъж, досущ приличащ на временния шеф на БФС Михаил Касабов, който миналата седмица обяви, че е с положителна проба от коронавирус и пропуска олимпиадата в Токио, където трябваше да бъде представител на ФИФА за цял регион мачове, наблюдавайки дежурните делегати на футболния турнир.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com