Внукът на Тато се върна да изпрати баща си

Тед Влад Живков долетя от САЩ, за да присъства на поклонението на Владко

Внукът на Тато се върна да изпрати баща си | StandartNews.com

Внукът на Тато - кръстеният на дядо си Тодор Живков, се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му път. Синът на покойния Владко Живков успя да прелети хиляди километри, за да присъства на поклонението в горещия неделен ден. Тед Влад Живков, както е известен любимият внук на Тато зад океана и който е син на Владко от първия му брак с Маруся Мирчевска, бе с черна маска и официален тъмен костюм, предаде столичен всекидневник.

Сред най-близките, изпратили Владко Живков, бе и дъщеря му Елизабет, плод на любовта му с втората му съпруга Валя. Забелязана бе и Жени Живкова, която размени няколко думи с Валя и Зорка - майката на Валя и тъща на починалия на 69 години син на дългогодишния партиен и държавен ръководител.

Сред опечалените на тъжното събитие бяха също Валя Славкова - вдовицата на Иван Славков-Батето. Тя е третата и последна съпруга на покойния шеф на БФС. На поклонението глава сведе и Тодор Славков - син на Батето от брака му с Людмила Живкова и внук на Тодор Живков. Той бе с тъмни очила и в компанията на мъж, досущ приличащ на временния шеф на БФС Михаил Касабов, който миналата седмица обяви, че е с положителна проба от коронавирус и пропуска олимпиадата в Токио, където трябваше да бъде представител на ФИФА за цял регион мачове, наблюдавайки дежурните делегати на футболния турнир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай