Веско Маринов хуква на лятно турне

Певецът не се уплаши от пандемията - стартира голямото шоу от Каварна

Веско Маринов хуква на лятно турне | StandartNews.com

Веселин Маринов не се плаши от пандемията и ще спази 25-годишната си традиция в края на юли да стартира поредица от концерти.

"От 1995 година аз правя моите около 70 концерта всяка година. Те винаги си идват сами, за разлика от тази година, но въпреки концертите, които пропуснахме досега, продължаваме с лятното турне. Всеки път тръгвам на турне като за последно, все едно предстои най-хубавото нещо. И затова с огромно нетърпение очаквам дните, в които ще отида спокойно на концертите, а хората отново ще седнат един до друг, ще викат, пеят и ще се забавляват", заяви Маринов.

"Ситуацията е много деликатна, но животът трябва да продължи. Колкото и да е трудно, всички заедно ще се справим", допълва той и е решен отново да тръгне по градове и села, за да бъде до феновете, до тяхната тъга и радост, благодарение на заряда на музиката, която прави.

Лятното турне е озаглавено "Снимка от лятото", а първата среща с публиката ще бъде на 29 юли в Каварна на централния площад. На 30-ти Веско е в летния театър на Варна, на 2 август - в лятното кино на Бяла, на 3-ти - на централния площад в Царево, на 4-ти - в летния театър на Созопол, а на 5-ти - в летния театър на Бургас.

Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна. Билети за тях могат да бъдат купени след 10 юли от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в двата града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай