Стенли с първи концерт за 2020

Певецът забива в София на 13 ноември

Стенли с първи концерт за 2020 | StandartNews.com

Приказен, а не фатален ще бъде Петък 13-ти за феновете на бг музиката, защото Стенли ще направи  първия си концерт след карантината в София. Това е и първата поява на рок аристократа на столична клубна сцена за 2020-а.

„Една година е страшно много време и коронавирусът преобърна представите ни за жив контакт с феновете. Сега повече от всякога имаме нужда да бъдем заедно в музиката и да продължим да живеем без страх. Елате, за да отпуснем душите си в песента и да си припомним, че пандемията няма как да превърне в чужди тела хора с еднакво светоусещане и кръвна рок група“, казва Стенли.

На 13 ноември гърбът на Стенли на сцената на Joy Station ще пазят Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). В сетлиста на бандата ще влязат любими песни от новия албум „Чужди тела“, сред които едноимения дует на артиста с дъщеря му Никол и „Бягай от мен“. Сред специалните гости на концерта се очаква да бъде актрисата Диана Димитрова, която е главен герой във видеото към актуалния сингъл на Стенли „Събота“. Връзка с един от любимите персонажи в „Откраднат живот“ и певеца прави друг герой от медицинския сериал на Нова – Даниел Рашев, по-известен като д-р Врабчев. Зевзекът-анестезиолог в поредицата е дългогодишен приятел на Стенли и автор на някои от текстовете в „Чужди тела“, редом до имена като Александър Петров, Наталия Симеонова и Любо Киров.  На предстоящия концерт публиката ще се пренесе в едно по-добро духовно измерение и със златните хитове от периода на Стенли с „Тангра“.

В унисон с противоепидемичените мерки клубът работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай