Четвъртък,

Шок! Максим Галкин заговори за смъртта на Алла Пугачова

От: Агенция Стандарт -
7299
Шок! Максим Галкин заговори за смъртта на Алла Пугачова
A
A
A

Разликата във възрастта ни с Алла ми налага двойна отговорност пред децата ни. Ние напълно открито говорим за това. Това разказа руският шоумен Максим Галкин в интервю с журналистката Ирина Шихман за канала ѝ "Да поговорим?" в YouTube.

Максим е на 46 години, Алла Пугачова - на 73, а децата им, близнаците Елизавета и Хари, са на по 9. Двамата са заедно от над 20 години, предаде novini.bg.

Според разказа на Галкин Алла гледа напълно осъзнато на света и бърза да сподели житейската си мъдрост с двете им общи деца, а двамата открито говорят за смъртта и бъдещето на близнаците им, ако тя си отиде.

"Имам малки деца и чувствам голяма отговорност към тях. Нося специална отговорност затова се старая да се пазя. Възрастовата ни разлика с Алла ми налага двойна отговорност. И ние обсъждаме това.

Алла е напълно осъзната, тя отделя много внимание на децата, опитва се да прекарва повече време с тях ... Тя често казва: „Искам да имам време да ги науча на нещо, да им дам нещо.“

Галкин разказва още, че самият той винаги се е чувствал старец в душата си, докато Пугачова, дори на 73 години, е млада по душа, много жизнена, лесно взема решения. Както по-рано писахме, Галкин и Пугачова напуснаха Русия.

Галкин е обявен за "чуждестранен агент", тъй като се обяви против политиката на Путин и отприщената от него война, а Пугачова напълно подкрепя съпруга си.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com