Самотни смелчаци се женят "на сляпо"

Самотни смелчаци се женят "на сляпо" | StandartNews.com

Георги, Стефан и Атанас са тримата, които ще влязат под венчилото "на сляпо". Това ще се случи в риалитито "Женени от пръв поглед" по Нова на 17 март от 21 часа. Общото помежду им е, че са преживели любовни разочарования, имат драматични случки в миналото си, които влияят върху живота и характерите им.

Георги е амбициозен и успял в бизнеса, с бърз ум и чувство за хумор. Липсата на стабилна връзка го отвежда до кастинга на шоуто за изненада на сестра му и приятелите, които не са очаквали от него подобна стъпка.

Стефан е в категорията момче с "щастливо детство". За него голямата фамилия означава много. Все още живее с родителите си, участва в бизнеса на баща си и е силно свързан с близките си. Набавя си необходимата доза адреналин с бързите коли и мотори, определя се като щастливец, за когото работата е и хоби.

Атанас е "чистата душа" в компанията. Дете с трудна съдба, на което се налага да порасне преждевременно, за да се грижи за семейството. Трагичната смърт на баща му, който загива по време на мисия в Камбоджа при неизяснени обстоятелства, бележи бъдещето му, но през цялото време Атанас не губи вяра в доброто.

Късметът му се усмихва, когато се премества от родния Момчилград в София и започва работа в строителна компания, чийто собственик се превръща в негов покровител, защитник и втори баща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай