Прекръстиха Веско Маринов край морето

Прекръстиха Веско Маринов край морето | StandartNews.com

Варна. Веселин Маринов отново успя да съчетае полезното с приятното. Поп звездата отдъхна на плажа в Албена, имаше и концерт там и в Каварна, но фенове с извратено чувство за хумор зачеркнали фамилията му върху плакатите и вместо нея написали с флумастер "Цветанов". Веско обаче беше соло и около него нямаше и следа от компанията на бившия вътрешен министър и вицепремиер, с когото някога се радваха на лукса в "Гранд фламинго". Сега Веско е отседнал в реновирания "Амелия".

Повечето от колегите на Маринов комбинират бизнеса край брега с ваканцията, похвалиха се от добруджанските курорти. Неотдавна рапърът 100 кила вдигна адреналина в Кранево. Известният изпълнител не пропусна да се попече на плажа в селото, а местните меломани го очакват отново, този път в друго заведение. Пак там, където някога беше пълно с пионерски и международни тийн сборища, вече са разлепени плакати за предстоящия гастрол на фолкдивата Преслава, която е родом от Добрич. Поклонниците й се надяват да я видят и нея по бански край брега.

В момента тен на родното море събира със семейството си и Юлиян Константинов, оперният певец, добил известност и от малкия екран като капитан на отбор в играта "Аз обичам България" по Нова. Братът на волейболната ни легенда Пламен Константинов и домочадието му са отседнали във Варна, но плажуват в Албена. Хора, работещи по морето, споделят, че тази година по плажовете на добруджанското крайбрежие се мяркат далеч по-малко нашенски известни персони в сравнение с предишни лета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай