Обрат в разследването на убийството в "Братя"

Борис и Калин се натъкват на нова гореща следа

Обрат в разследването на убийството в "Братя" | StandartNews.com

Борис и Калин се натъкват на нова гореща следа в разследването на убийството на Лина. Те получават видеозаписи от охранителните камери на няколко хотела, в които красавицата е водила клиентите си. При внимателното им разглеждане и съпоставяне следователите правят голямо откритие, което може да обърне хода на цялото разследване. Ще стане ли ясно кой е виновен за смъртта на хостесата?

У Мая вече се зараждат подозрения, свързани с нейния съпруг. След избухването му вкъщи, когато той счупи ценна ваза, Велин се опитва да бъде по-мил от всякога, но жена му случайно го хваща в лъжа. Мая е озадачена – каква е причината за измамата и защо Велин крие къде прекарва част от времето си през работния ден?

Драго забелязва, че Вики вече не се появява в бара му и намира това за подозрително. Кани я да се видят. Боксьорът потвърждава – малката сякаш се е отдръпнала. Това засилва подозренията на бизнесмена, че причината за изчезването на сестра му може да е съвсем друга. Колко дълго Вики може да крие истината?

Калин се държи все по-странно у дома – прибира се късно, няма апетит, нито желание за близост с жена си. Ива забелязва, че е все по-умислен и се чуди какви са причините за промяната в неговото поведение. Когато разбира какво се върти в главата му, съпругата е притеснена да не загази самата тя пред мнителния си мъж. Ива е раздвоена, но трябва да направи избор. Ще се изложи ли на риск или ще натопи своята приятелка Лора?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай