Четвъртък,

Нощта на транзакциите пренарежда картите в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
130
Нощта на транзакциите пренарежда картите в "Братя"
A
A
A

Денис прехвърля всички свои дружествени дялове от Арол Холдинг на Райков, каквото е настояването на неговия шеф – Фьодор Опланчик. Украинецът е решил да даде урок на доскорошния си любимец, като го принуди да си тръгне “гол и бос” от бизнеса им, както и е дошъл навремето при него. Но дясната ръка на Денис и мозък на неговите финансови операции – Радослав Андреев, има хитър план, с който опитва да промени централно хода на играта. С помощта на задкулисни трикове и тайни транзакции той иска да предизвика пълен обрат в заплетеното бизнес уравнение. Ще успее ли, или има кой да го спре?

Станали жертви на агресията на Велин, дъщеря му и неговата съпруга се ужасяват от мисълта, какво ще се случи, когато той се завърне отново вкъщи. Двете се заключват у дома и не отварят на никого. Велин действително се появява пред жилището и се опитва да влезе. Каква е целта му, как ще реагират уплашените Вики и Мая, и дали ще получат помощ от някъде?

След посещението на Калин в новия ѝ апартамент, Лора е разстроена от неговите упреци. В думите му открива и своите собствени мисли – вината, че е разбила живота на Борис упорито смазва душата ѝ. Разкъсана от болка, спомени и разкаяние, тя тайно посещава семейния им дом, от който се изнесе. Какво ще открие там и ще има ли сили да вземе категорично решение за живота си от тук нататък?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички