Вторник,

Неочаквани разкрития и емоции в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
101
Неочаквани разкрития и емоции в "Братя"
A
A
A

Борис започва самостоятелно разследване за смъртта на Лина и отива на оглед на нейния адрес. Каква изненада го чака в апартамента на момичето и ще има ли последици от посещението му?

В агенцията на Лора напрежението нараства – журналистите са по петите на собственичката и нейната съдружничка, които са привикани на разпит в РПУ-то като бивши работодатели на убитата. Започват да извикват една по една и всички останали служителки като нейни колежки. Полицията праща призовка и на укрилата се Роси. Какво се случва с изчезналото момиче и кой ще я намери пръв – полицаите или хората на Денис?

Боксьорът, който се държи все по-странно след убийството, съвсем изпуска нервите си. Вики става пряк свидетел на шокираща негова постъпка, която я кара да се замисли за това, с какъв човек се е събрала. Какво ще види Виктория и как ще се промени отношението ѝ към Боксьора?

Междувременно ужасена от случващото се напоследък, Лора търси спешно спасение в нещо положително, което да повдигне духа им с Борис. Тя е сигурна, че бебето, за което толкова дълго мечтаят, е ключът към тяхното семейно щастие и бъдеще. Известието от клиниката, че вече могат да пристъпят към нужните изследвания за старт на инвитро процедура, е лъч надежда и за двамата. Има ли шанс мечтата на Борис и Лора?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди