Неочаквано убийство в "Братя"

Лора е готова да даде още един шанс на брака си с Борис

Неочаквано убийство в "Братя" | StandartNews.com

Лора е готова да даде още един шанс на брака си с Борис, осъзнавайки, че навремето той също й е простил изневяра. Тя събира сили и решава да изчисти отломките в сърцето си в името на любовта им. Но една среща провокира у нея нови много болезнени съмнения, последвани от изненадващи импулси. Ще се откаже ли от решението си, пренареждайки изцяло картите в семейните взаимоотношения, или ще продължи по-уверено напред?

Разклатените нерви на Велин го правят все по-невъздържан и груб у дома, дори и спрямо Вики. Едва укротила собственото си наранено достойнство, Мая се опитва да оправдае неговата агресия и пред дъщеря им. Тя забелязва вътрешната битка на съпруга си и сякаш все още вярва в желанието му да бъде добър човек. Самият Велин се измъчва от своята слабост и повече от всичко на света иска да я пребори. Ще му стигнат ли силите да се справи с демоните си?

Съвсем неочаквано убийство, придружено с голямо предателство шокира героите и води до изненадващ развой на събитията. Кои са жертвата и убиецът, каква е причината за тежкото престъпление и как то ще промени хода на цялото действие

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай