Неделя,

Лора с тежки угризения в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
148
Лора с тежки угризения в "Братя"
A
A
A

Горещи следи, стари любовни трепети, тежки угризения и непростими предателства очакват героите в новите епизоди на „Братя“. Лора не е на себе си след нощта с Драго. Вината за изневярата я разяжда и тя започва да се мрази за стореното. Ще има ли сили да признае пред Борис, какво се е случило? Драго, от своя страна, е окрилен и търси потвърждение за чувствата на жената, в която е влюбен толкова години. Как ще се развият отношенията им и какво ги очаква – окончателен край или ново начало?

Изчезването на Димитър Йорданов (Боксьора), изпратен от следователите в бара на Денис със специална мисия, хвърля в смут не само Борис и Калин, а и самия Черкезов от отдел “Убийства” на МВР. Полицаят е пред нервна криза, защото надушва издънката на колегите си от ГДБОП и се страхува, че и той ще плати за нея, след като им е помогнал за акцията. Каква неочаквана изненада ще остави Черкезов без думи?

Разследванията по схемите на Топал водят службите към все по-точни детайли от неговата престъпна дейност. Калин е на една ръка разстояние от важна информация, пряко касаеща организацията на тайните ВИП-партита с компаньонки за влиятелни партньори на бизнесмена. Ще успее ли да стигне до истината или тя ще остане забулена в мистерия?

Проектът за реновиране на защитените жилища, възложен на Велин от Снежа, е успешно завършен. Дълбоко в себе си, той усеща, че ще му липсват по-близките контакти с неговата бивша съпруга, които двамата поддържаха покрай работния процес. Какъв план ще измисли Велин, за да продължи срещите си с бившата, дали той ще проработи и до какво ще доведе?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди