Летен кино маратон по БНТ

5 сериала ще зарадват почитателите на домашно кино от 29 юни

Летен кино маратон по БНТ | StandartNews.com

Лятото започва с премиерните сериали по БНТ1. Кино маратон, нови сезони и любими лица са в програмната схема на канала. От 29 юни, всеки делничен ден от 19:00, 21:00 и 22:00 часа гледаме три премиерни заглавия, допълнени от два от най-харесваните сериала на обществената телевизия.

За първи път в българския ефир ще се появят „Династията на борджиите“, с участието на Джереми Айрънс и третият сезон на нашумелия „Милиарди“, с участието на Пол Джиамати и Деймиън Люис. Историята на „Госпожо държавен секретар“ продължава с трети и четвърти сезон. Любителите на модерни и приключенски сериали ще могат отново да се насладят на бохемския „Раят на дамите“ и „Корпорация „Приключение“.

От 29 юни, всеки делничен ден точно в 19:00 часа, се завръщаме към историята за мода, бизнес, лукс и любов по време на променящата се модна индустрия в Милано с приковаващия сериал „Раят на дамите“. Завладяващата екранизация по бохемския роман на Емил Зола ни потапя в изкушения и тайни, редуващи се с ревност, лъжи и скандали, а разтърсващата суетата на една голяма промяна ще покаже обрата, който само една красива и смела жена може да вдъхнови.

Двойни епизоди от третия и четвъртия сезон на хитовата американска продукция „Госпожо държавен секретар“ ще продължат историята на първата жена, избрана на тази ключова позиция в Белия дом. Ще успее ли Елизабет Маккорд да устои на изкушенията и да запази принципите си – предстои да разберем от 29 юни, всеки понеделник и четвъртък от 21:00 часа.

Култовият сериал на Нийл Джордан „Династията на Борджиите“ ще разкаже историята на най-властната и богата фамилия в Европа, която държи в подчинение християнския свят. Джеръми Айрънс е в ролята на папа Александър Шести, оставил кървава следа в Ренесансова Италия, извършвайки всички смъртни грехове, а коварство и страх управляват Ватикана. Сериалът ще се излъчва всеки вторник, сряда и петък от 22:00 часа.

Кино маратонът продължава от 3 август с „Корпорация „Приключение“, който ще припомни тайните и рисковете около откриването на артефакти във Флорида, всеки делничен ден в 19:00 часа.

Изненадите продължават и през август. Всяка вечер от 22:00 часа големите пари ще се изправят срещу силните закони в третия сезон на „Милиарди“. Финансовата сага е екранизация на една комплексна драма за измами, политически игри и неочаквани обрати, където борбата на влияние, хедж-фондовете и Уолстрийт са на централно място. В тази ежедневна игра за надмощие нищо не е измислица, а част от реалността, която не се показва в телевизионните новини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай