Кои са големите страсти на Виктория

Участничката в Евровизия 2021 отглежда няколко домашни любимци и сама избира тоалетите си за сцената

Кои са големите страсти на Виктория | StandartNews.com

Виктория Георгиева, която достойно затвори топ 10 на последната „Евровизия“, има две сериозни страсти извън музиката – кучетата и модата. Певицата отглежда няколко домашни любимци, които често пътуват с нея между София и родната й Варна. Преди време тя участва и в клип в подкрепа на зарязаните четириноги, надявайки се, че посланията му са повече от ясни. 

Вики изненада публиката на международния конкурс в Ротердам не само с песента си, която сериозно се различаваше от масовката и поради това беше силно обсъждана, но и с визията си. На фона на всякакви сценични фешън щуротии и разголвания нашето момиче събра очите на меломаните с костюма си в индигово синьо –  клоширан панталон и риза, комбинирани с елегантни и скъпи бижута. В социалните мрежи веднага се появиха реплики от сорта на „Ама това е пижама“, което пък още веднъж потвърди, че във въпросното онлайн пространство глупостта няма почивен ден. За тези, които се интересуват от трендовете 2021, няма съмнение, че този аутфит е супер актуален. „Това не е пижама - исках да е нещо много семпло и извън рамките на „Евровизия“, обясни Вики по Нова телевизия. Самата тя е избрала да изглежда така пред милионите зрители на надпреварата – не ползва услугите на експерт в стайлинга, се разбра още при откриването на „Евровизия 2021“, когато познавачите веднага забелязаха обемното й карирано сако върху бял чарлстон. А за драматургията при изпълнението на „Growing Up is Getting Old“ Георгиева се беше доверила на режисьорите Марвин Дитман и Дан Шиптън – върху скала сред вода под нощното небе, обсипано с безброй звезди и със снимка в ръка на малката Виктория и баща й. „Падащият пясък е универсален символ на отминаващото време. Има момент в изпълнението, в който Виктория се опитва да достигне пясъка и той изчезва. Това е повратната точка, когато тя осъзнава, че трябва да продължи и да стигне бъдещето си“, коментира Дан Шиптън.

„В Ротердам научих много неща за себе си - и най-вече  как мога да се справям в различни ситуации, тъй като напрежението понякога избива в повече. Никой не може да ти го даде това преживяване. Трябваше да пея 14 пъти, защото през ден имаше репетиции, а на репетиция изпълняваш парчето си три пъти. Всеки път публиката реагираше по различен начин. На финала бяха много екзалтирани, емоцията е невероятна", разказа Вики по Би Ти Ви. "Конкуренцията беше голяма - бяхме 39 държави. Страшно горда съм, че нито за миг не направих нещо, за което после да си кажа: „Ех, можех още", признава още тя. А че винаги може още, Виктория доказва, когато освобождава тялото си от 20 излишни килограма. Когато преди време се появява в „Х фактор“, нейният ментор Криско  умилително я нарича „сладка бухтичка“. Подобна дефиниция обаче никак не вдъхновява Вики, която носи маршалски жезъл във войнишката си раница. И тя здраво се захваща да извае формите си – с прецизно изчислен хранителен режим без сладкиши, тестени изделия, пакетирани продукти или газирано - плюс постоянни тренировки. „Но защо да сме еднакви – това е лудост, къде остава идентичността. Какво значение има дали си с тесни или широки дрехи, ако нямаш глас?!“, категорична е Вики.

Момичето, чиито първи сингъл „Нищо случайно“ с VenZy и Ники Бакалов излиза през лятото на 2016-та, знае, че няма нищо лесно, но притежава удивителната дарба да постига нещата с относителна лекота. „Още от втори клас бях с наднормено тегло и ми беше кофти, защото много ме обиждаха в училище. Даже тогава страняха от мен, само защото съм малко по-различна от останалите, а те повечето бяха едни солетки.“, връща лентата тя. И наистина три поредни години тийнейджърката се явява на кастингите за “Х фактор”, а когато най-после й казват, че продължава, вече е „анти“ настроена и отказва. После майка й я навива да се върне пред микрофона.  „Реших да направя промяната заради себе си. Преди често чувах: “Не те искат за участие, защото си малко пълна и трябва да отслабнеш поне 10 килограма.” Това ме сриваше, но намерих сили да продължа“, откровена е Виктория. Сред другите й качества е перфектната интуиция. "Никога досега не ме е подвеждала", мотивира се тя.

„Преди дни намерих стария си тефтер, в който на първи януари 2019 бях записала какво искам да ми се случи – да представя България на „Евровизия“ е била една от мечтите и целите ми! Бях пожелала да създам своята първа песен, да започна работа по мой самостоятелен албум и да вляза в студио в Америка!“, беше споделила преди година и половина Вики във Фейсбук. Сега настъпва времето, в което тя преминава към следващите точки от личната си програма. Нейн продуцент остава бизнес дамата Геновева Христова, която е управляващ съдружник в голяма мебелна компания, обзавеждаща някои от най-луксозните хотели по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай