Фенки нападат Бойко и Явор

Фенки нападат Бойко и Явор | StandartNews.com

Модерните секссимволи Бойко Кръстанов и Явор Бахаров се оплакаха, че са постоянни обекти на женски атаки. Бойко нададе глас в социалната мрежа и обяви публично, че не иска мацките да му пишат толкова настоятелно.

"Забавлявам се като за 26-годишен човек, напълно нормално. Ходя си по дискотеки и кръчми. Имам си приятелка от година и половина. Нещата са сериозни. Тя е от НАТФИЗ, но още не е завършила академията. Така че, момичета, оставете ме!", каза наскоро Кръстанов.

При Явор нещата са по-сериозни и той често си сменя номера на телефона заради нахални почитателки. Твърди се, че братът на Захари Бахаров дори искал да търси съдействие от полицията. Някои от неприличните съобщения гласяли: "Искам да те затворя вкъщи и да те насилвам всеки ден!", "Нищо не може да ме спре, за да се домогна до теб", "Мечтая да погаля къдриците ти и не само тях." По тази причина Явор Бахаров си изключвал апарата за часове.

Явор се нареди сред най-желаните ергени на републиката, а откакто играе и в "Под прикритие", където е турският мафиоз Бардем, акциите съвсем му се покачиха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай