Неделя,

Драго разкрива кой го е предал в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
578
Драго разкрива кой го е предал в "Братя"
A
A
A

Снежа е притеснена, че Драго не я търси, при положение, че вече знае тъмната тайна на семейството им. Разстроената майка сама посещава сина си, за да поговорят, но е шокирана от грубото му отношение. Той настоява за един единствен отговор – кой е биологичният му баща и къде е в момента. Готова ли е Снежа да отговори?

Все по-трудно осъществимо става желанието на Борис да докаже в съда, че зад фигурата на Денис Топал всъщност се крие лицето Драгомир Донков, отговорно за сериозни престъпления. ДНК-анализът не е годен за доказателство, а нужните показания от страна на близки и роднини няма как да бъдат събрани. Лора носи детето на Драго и не би свидетелствала срещу него, а Велин пере пари от незаконната му дейност. Остава само майката на братята, чиито показания биха били единствената възможност. Калин дава всичко от себе си да убеди Снежа да свидетелства, но дали майката е готова да предаде сина си пред прокуратурата и ще избере ли страната на едно от двете си деца?

Търсейки отговорите на толкова много болезнени въпроси от миналото, Драго се лута все повече в мислите си за това, кой го е предал на полицията и вкарал в затвора навремето. Той все пак успява да проследи нишката и да подреди пъзела на своите мрачни подозрения. Разкъсващата жажда за истина го отвежда при набедения от него виновник за драматичната му съдба. Кой е предателят и дали Драго ще се окаже прав в предчувствието си


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди