Боксьорът отива на разпит в ГДБОП в "Братя"

Неочаквано Топал подава ръка на своя конкурент Пламен Райков

Боксьорът отива на разпит в ГДБОП в "Братя" | StandartNews.com

Дясната ръка на Денис за мокри поръчки – Димитър Йорданов (Боксьора) – е извикан на разговор в отдел “Наркотици” на ГДБОП лично от Калин. Вики тайно става неволен свидетел на връчването на призовката и е много уплашена. Какво целят следователите с показния разпит и какъв ще бъде резултатът от него?

Неочаквано Топал подава ръка на своя конкурент Пламен Райков – наркобос с широко влияние в София и областта. След залавяне на пратката с хероин на Райков, Денис му предлага да обединят усилия, за да разберат кой снабдява полицаите с толкова точна информация. Ще приеме ли наркобосът предложението или ще остане скептичен към този странен съюз?

Драго показва благосклонната си страна и пред Велин, като го изненадва с щедър подарък, който оставя бащата без думи. Какъв е жестът? Ще се размекне ли Велин от големия дар и каква ще бъде реакцията на неговата съпруга Мая?

Снежа продължава да гостува в дома на Борис след изписването от болницата. Прекарвайки все повече време със снаха си Лора, двете откриват, че могат да общуват на интересни теми. Това колкото помага да изгладят комуникацията помежду си, толкова и заражда неподозирани съмнения в душата на Лора. Възмущение, страх и мъчителни въпроси ще я отведат на мястото, където най-малко е очаквала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай