Неделя,

Боксьорът отива на разпит в ГДБОП в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Боксьорът отива на разпит в ГДБОП в "Братя"
A
A
A

Дясната ръка на Денис за мокри поръчки – Димитър Йорданов (Боксьора) – е извикан на разговор в отдел “Наркотици” на ГДБОП лично от Калин. Вики тайно става неволен свидетел на връчването на призовката и е много уплашена. Какво целят следователите с показния разпит и какъв ще бъде резултатът от него?

Неочаквано Топал подава ръка на своя конкурент Пламен Райков – наркобос с широко влияние в София и областта. След залавяне на пратката с хероин на Райков, Денис му предлага да обединят усилия, за да разберат кой снабдява полицаите с толкова точна информация. Ще приеме ли наркобосът предложението или ще остане скептичен към този странен съюз?

Драго показва благосклонната си страна и пред Велин, като го изненадва с щедър подарък, който оставя бащата без думи. Какъв е жестът? Ще се размекне ли Велин от големия дар и каква ще бъде реакцията на неговата съпруга Мая?

Снежа продължава да гостува в дома на Борис след изписването от болницата. Прекарвайки все повече време със снаха си Лора, двете откриват, че могат да общуват на интересни теми. Това колкото помага да изгладят комуникацията помежду си, толкова и заражда неподозирани съмнения в душата на Лора. Възмущение, страх и мъчителни въпроси ще я отведат на мястото, където най-малко е очаквала.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички