Белослава стреля по Орлин

Белослава стреля по Орлин | StandartNews.com

София. Белослава се прицели, повдигна крак с високо токче и "разстреля" от упор Орлин Павлов миналата вечер в НДК. Той пък подскочи във въздуха и ефектно се просна няколко метра по-далеч. James Bond, king of the action, women sexual atraction, пееше Орлин, преди да го "очисти" Белослава, която очевидно имаше разрешение да убива. "Заболя ли те?", попита го тя. "Никога", отвърна той и двамата се прегърнаха нежно като в страстно танго. Гласовете им се лееха в "Всяка година по същото време".

Концертът, който събра двамата, Любо и Мария Илиева, беше организиран от Виваком и премина под наслов "Ние избрахме музиката".

Много фънк, фюжън и фин джаз промениха нощта и накараха всички в зала 1 да се усмихват замечтано. Диригент на музикалното пиршество беше маестро Живко Петров, който не спря да докосва пианото цяла вечер, а зад него с цигулките си романтика добавяха музикантите от "Арена оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова. На китарите бяха Веселин Веселинов-Еко и Ангел Дюлгеров, а на барабаните - Димитър Семов. Вечеринката откри Орлин Павлов, който изпя едни от най-обичаните си песни - Chicago, "Вместо мен", "Джеймс Бонд" - елегантен като Агент 007. Последваха нежните кадифени излияния на Белослава. Тя изпълни "Забравих си шала", "Между две луни". Белослава сподели пред пълната зала, че само музиката има смисъл в живота - на всички, които са на сцената и на тези, които са дошли да ги подкрепят. В нов и много шик аранжимент тя изпя емблематичното си парче "Слушай ме". На сцената акостира и Любо, който подхвана с къдрокосата певица The Reason. Той зареди хит след хит и пя най-много парчета- "Има ли цветя на леглото до теб", "Мога", "Забранена любов". "Много се учудихме, че харесахме толкова много новите аранжименти на старите ни хитове, които маестро Живко Петров направи за нас", коментира Любо. Той поднесе елегантно и най-новата си балада "Имам само теб". "Посвещавам тази изповед на вас и на Господ", каза той. И извика на сцената момичетата от "София госпъл хор".

За десерт се появи неповторимата Мария Илиева, облечена в ефектна черна рокличка като бижу, която веднага запя с Любо хитовия им дует All Right. Красивата певица сякаш бореше настинка, но изпя перфектно най-големите си хитове и новата "Играя стилно". За изненада на феновете изскочи и Графа - и двамата подхванаха страхотния им шлагер "Крадена любов". Залата беше на крака и танцуваше. Мария не пропусна да зарадва и с "Лунен сън". Четиримата излязоха за финала с "Коледно сърце" в нов аранжимент. Куп дечурлига с букети нападнаха любимците си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай