Жоро Христов с двама синове

Жоро Христов с двама синове | StandartNews.com

Първородният е на 18 и е от руска балерина

Георги Христов призна, че има две деца, които умишлено крие от медиите. Първородният му син е на 18, но расте в Русия с майка си. За първи път певецът реши да коментира официално слуховете, които се носят от години. Снощи в предаването "Папараци" по БиТиВи на въпрос дали има незаконен син, Жоро Христов казва след кратка пауза: "Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал".

Момчето е плод на кратката връзка на певеца с руска балерина. Тя била част от негов балет за турне в средата на 90-те години на миналия век. След завръщането си в Русия жената изненадала българина, като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят на "Черно и бяло" не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето. Това е и причината поне 2 пъти в годината той да ходи до Русия за по 10-15 дни, пише Днес.бг.
Оказва се, че попзвездата има и втори, по-малък син, от връзка с българка, който също пази в дълбока тайна. Двамата с майка му редовно ходят на гости в дома на певеца във Волуяк, а това лято дори са били заедно на море, разказват съседи на Георги Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай