Слагат екрани за Европейското на Каварна рок

Слагат екрани за Европейското на Каварна рок  | StandartNews.com

"Каварна рок фест" ще залее Северното Черноморие този уикенд, 2 и 3 юли. Последните новини около метъл фиестата са редът и часовете на излизане на бандите. Вратите на стадион "Калиакра" ще бъдат отворени за феновете в 16 часа. Първите групи излизат в 17 часа. В събота откриващите са E-an-na, а в неделя - Thiarra. В първия фестивален ден следват Odd Crew – 17.50 ч., Varg – 18.50 ч., Therion – 20.10 ч. и Axel Rudi Pell – 21.55 часа. В неделята в 17.50 ч. излизат Last Hope, следват: Myrath – 18.50 ч., Soilwork – 20.10 ч. и Avantasia – 21.55 часа.

Повечето от групите ще раздават автографи на феновете от 14.45 ч. до 16.00 часа на входа на стадиона. Аксел Руди Пел ще се разписва след изявата му на 2 юли.

Тази година има обособени две къмпинг зони с всички необходими удобства. Най-нетърпеливите фенове могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Футболните запалянковци няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Няколко екрана ще бъдат разположени на ключови места. Ще има специални промоции на бара пред залата на стадиона.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна. Тази седмица цената за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева. Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд. На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли. Зрителите под 18 години трябва да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация от сайта на организаторите от - www.loudconcerts.com или могат да я получат на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай