Певци с концерт в помощ на болен младеж

Певци с концерт в помощ на болен младеж | StandartNews.com

Благоевград. Близки и приятели на Борислав Неделчев от Крупник организират поредната дарителска акция за събиране на средства за бъбречната трансплантация на младия мъж.

На 15-и февруари популярни народни певци и ансамбли, поп и фолк изпълнители излизат на сцената на зала „Яворов" в Благоевград и ще пеят в подкрепа на младежа. Каузата „Да помогнем на Боби" събира на една сцена Джена, Мария Петрова, Никола Тодоров, Руска Стоименова, Снежина Андреева, Йорданка Варджийска и ансамбъл „Веселие" от Симитли. Целта на всички е Боби да продължи пълноценно живота си, след като бъде трансплантиран успешно.

Организаторите са определили вход за концерта в размер на 5 лева. Всеки може да помогне с още средства. Във фоайето на залата ще бъдат поставени и дарителските кутии „Да помогнем на Боби", които събират надежда за младия мъж. Борислав Неделчев е на 21 години, от село Крупник е. Страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от трансплантация. От 4 години е на хемодиализа и е в списъка на чакащите. Всеки, който може и желае да дари, може да го направи на следната банкова сметка:
BG03CBUN91954000478325
BIC: CBUNBGSF
MKB Unionbank клон Благоевград
ДА ПОМОГНЕМ НА БОБИ!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай