Лили тръгва на турне на 3 юни

Лили тръгва на турне на 3 юни  | StandartNews.com

Лили тръгва на турне из страната. След като преди седмица от екипа на примата пуснаха в продажба билети за концерта й в НДК на 6 ноември, вече са ясни и 10 дати извън столицата, съобщиха от Grand Orchestra.

Националното турне е разделено на два основни лъча - пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в драматичния театър на Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе (4-ти), Добрич (6-ти), Благоевград (10-ти) и залата на операта в Стара Загора на 12 юни.

На 11 септември започва обиколкатаa по летните театри от Бургас, следва Варна (13-ти), Велико Търново (16-ти), Античен театър в Пловдив на 18 септември. Финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20 септември.
"Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим спектакъла с музикантите ми - Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", сподели Лили Иванова.

Билетите за всички концерти се вече в продажба в интернет в мрежата на www.eventim.bg и магазините на "Германос", "Офис 1", "Техномаркет".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай