Нина Добрев - най-стилна на MTV наградите

Нина Добрев обра овациите с тоалета на Ели Сааб

Нина Добрев - най-стилна на MTV наградите | StandartNews.com

Нина Добрев отново прикова погледите с елегантния си стил. Нашето момиче в Холивуд бе избрано за най-добре облечената звезда на Европейските музикални награди на MTV преди вечер. Тя мина по червения килим в Ротердам в дълга рокля в лилаво на Ели Сааб и клъч на "Джими Чу". 27-годишната актриса щедро раздаваше автографи и си направи селфита с фенове. Останалите звезди, които направиха впечатление с тоалетите си на церемонията, бяха Дипика Падуконе, Джордан Дън, Уини Харлоу.

Джъстин Бийбър, който миналата година триумфира на същата церемония в Милано, сега отново бе големият победител. Тийн идолът спечели в категорията за най-добра песен със "Sorry", грабна титлата за най-добър канадски изпълнител, както и като певец с най-много фенове. Той, подобно на много други победители, не присъства на церемонията. Лейди Гага, която е на турне в Япония, получи отличието за певица и най-добре изглеждащ изпълнител. "Колдплей" станаха номер 1 сред рок изпълнителите.

Бионсе, която имаше най-много номинации - включително за песен и клип за песента "Formation", както и за най-добра певица, не получи нито един приз. Адел също си отиде с празни ръце, макар че имаше четири номинации, включително за най-добра песен за сингъла й "Hello".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай