Шейхове пафкат наши цигари

Принцът на Дубай впечатлен от бг папиросите

Шейхове пафкат наши цигари | StandartNews.com

Дубай. Шейхове пушат наши цигари. "Булгартабак" отваря нов офис в Дубай до месец. Целта е той да се превърне в регионален център, чрез който фирмата да развива пазарите в Близкия изток, Азия и Африка, съобщиха изпълнителните директори на компанията Венцислав Чолаков и Ангел Димитров на  изложението "Middle East Exclusive".

То беше открито в неделя от принца на Дубай - Шейх Ahmed bin Saeed Al Maktoum. Той посети и разгледа щанда и продуктите на „Булгартабак". Бизнесфорумът традиционно събира внимателно подбрани представители на световни марки, които имат потенциал в региона. За участие там фирмите получават специални покани от организаторите, като преди това те биват проучвани по отношение на качество на продуктите, доставчици и търговска практика и история.

На изложението бг компанията представи и новата си корпоративна визия и лого, които предизвикаха огромен интерес сред посетителите на "Middle East Exclusive" в Дубай. През 2011г. продажбите на "Булгартабак" са с ръст от над 24%, през 2012 г. компанията е реализирала над 15 милиарда къса цигари за пазарите в Среден Изток.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай