С EON забавленията са навсякъде през лятото

Телевизията е достапна навсякъде и по всяко време, срочният абонамент не е задължителен

С EON забавленията са навсякъде през лятото | StandartNews.com

Лято е, което означава, че се радваме на топлото време, впускаме се в различни приключения на открито и се спасяваме от парещите слънчеви лъчи по различни начини – край басейна, на морския бряг, в планината, на вилата или пък чрез някое дългоочаквано европейско пътешествие.

През лятото забавленията са навсякъде, независимо къде ни отведе желанието да изпитаме нещо ново и интересно в компанията на любимите хора. Заедно с това любимото ни съдържание може да бъде навсякъде с нас – точно това предлага EON TV, пише Mobile Bulgaria.

Съдържание за цялото семейство

Услугата е чудесна добавка за едно изпълнено с емоции лято, защото наистина осигурява забавление за цялото семейство. Тя поддържа създаването на до 5 потребителски профила, така че всеки може да гледа това, което предпочита и да получава персонализирани препоръки, а освен това е наличен и режим за деца, който показва само подходящо за малчуганите съдържание.

Възможностите на EON TV обаче са много по-големи. На разположение е видеотека с над 15 000 заглавия, което означава, че на разположение винаги има нещо за гледане. Има изобилие от ТВ канали (общо над 210, но колко ще ползвате зависи от избрания абонамент), а освен това интелигентните възможности на платформата позволяват да гледате ТВ съдържание до 7 дни назад за над 200 канала.

Няма как да пропуснем и специалния спортен режим, който отличава услугата от останалите подобни предложения. С него при гледане на определени мачове получавате подробна информация за състава на отборите, статистика за ставащото на терена, класиране на отборите в първенството с допълнителни данни за тяхното представяне и още. Всичко това е налично за всички екрани - EON смарт бокс, Smart TV приложение, мобилно приложение и web.

Достъпна навсякъде и по-всяко време

EON TV има друго ключово предимство, което я прави наистина универсална – нейната гъвкавост и куп възможности за употреба. Можете да я ползвате у дома чрез устройството EON смарт бокс, но освен това е възможно да заложите и на приложение за смарт телевизор – поддържат се модели на основните производители.

Услугата може да се ползва и през компютърен браузър, както и през телефон и таблет, което означава, че лесно ще я вземете навсякъде с вас, за да ви прави компания през лятото. В допълнение се поддържат и технологии като Chromecast и AirPlay, което позволява лесно да прехвърлите картината от вашия телефон, таблет или компютър на голям екран.

Друг плюс на EON TV в посока нейната универсалност е възможността за работа с всякаква интернет връзка – както във вашия дом през бързата жична връзка на Vivacom, така и на отдалечени места с ползване на 5G мрежата на компанията, през мобилна мрежа или през връзка от други доставчици.

Срочният абонамент не е задължителен

Ако се чудите дали имате нужда от още един договор с месечен абонамент ще добавим, че EON TV може да се ползва и без такъв. Точно така, може да плащате за услугата само, когато искате да я ползвате и да получите пълен достъп до нейните възможности. На разположение са три месечни плана, които се различават по включените услуги и канали, но всички те идват с архив за до 7 дни назад, ползване на EON Видеотека (с различно количество съдържание), както и достъп до VIVACOM Arena и Pickbox TV.

Най-изгодният план е EON LIGHT и осигурява над 115 ТВ канала (над 70 в HD) за 19.90 лв на месец, което е повече от приемливо за всичко, което получаваме. За 22.90 лв на месец отиваме към EON FULL, а каналите се увеличават до над 170 (90+ в HD). Тук вече се включва и достъп до Arena Play и Marquee TV On Demand с много премиум съдържание за любителите на филми и изкуство. Топ предложението е EON PREMIUM за 46.90 лева на месец с над 210 (115+ в HD) канала с включени каналите от допълнително платените DiemaXtra, MAX Sport Plus, HBO&Cinemax и 7/8 TV без допълнително заплащане.

С толкова много опции за забавление ще можете да направите лятото си наистина незабравимо. Докато мързелувате край морето може да наваксате с любимите си сериали или да откриете нови, както и няма да пропуснете всички интересни мачове от провеждащото се в момента Световно първенство по футбол в Австралия и Нова Зеландия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай