Четвъртък,

Quartal station - новото страхотно място за добра храна

От: Стандарт -
1574
Quartal station - новото страхотно място за добра храна
A
A
A
  • Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station, който обединява девет от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени на “Генерал Тотлебен” 36.(паркингът на Кауфланд- Крива Река)

На 31.03 от 17ч стартира журналистически тур - Цветан Тодоров и Емил Манчев (собственици и управляващи Quartal) изразиха вълнението си да видят пореден свой реализиран проект, като отбелязаха, че ключов момент е било партньорството им със световния бранд Kaufland. Петър Пекалиев, ръководител на "Централно управление на недвижимостите" в Kaufland България, също изрази своята благодарност и сподели, че Quartal Station е изграждан близо година, но е дълго чакан резултат. След старта на тура, журналистите имаха възможност да опитат  Skarra, Grano, Edo Sushi Teppanyaki, Street Team, Hummus Bar, Miral, Pasta Fresca / Il Pannozzo И Virtuoso Bubble Tea. Така в новия Quartal Station могат да се открият скара предложения, кукуреч, хумус ястия, пици, бъбъл тий, дюнери, паста и пануоцо.

Зад концепцията на Quartal Station застана екипът на Kaufland. Проектът за фууд парк толкова близо до супермаркет е нов и се представя за първи път в България, именно от Quartal.

В 19:30ч dj Maten Roberto откри концерт с най-актуалните и любими изпълнители, като първо на сцената излезе Ива Янкулова, последва я Мила Роберт и финал поставиха “Молец”.

В деня на откриването, след края на работния ден - над 4000 души посетиха обекта, като голяма част от тях останаха за концерта. Цялото събитие бе подкрепено от безалкохолната напитка Crodino и добре познатия Bushmills.  Припомняме, че в първите дни на месец март, Quartal откри втората си и най-мащабна локация на "Г.М. Димитров" 81-Quartal District. Той е изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития. Разположен е на почти 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития. От бизнес гледна точка - в Европа създателите на новия District са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка.

 

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Quartal Station Храна