Представят „България – повече от море“ в Москва

Специализирана презентация на тема „България – повече от море“ е проведена на международната туристическа борса в Москва

Представят „България – повече от море“  в Москва | StandartNews.com

Специализирана презентация на тема „България – повече от море“ е проведена на международната туристическа борса в Москва.Форумът се провежда в периода 9-11 март и се организира със съдействието на Федералната агенция по туризъм, Федералната агенция по въздушен транспорт, Руската хотелиерска асоциация и други водещи структури в областта на туризма.На българския щанд, който е бил открит от министъра на туризма Николина Ангелкова, са били представени Министерството на туризма и общините София, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Приморско.Министър Ангелкова е заявила, че Русия е сред най-важните генериращи пазари за входящия туризъм на България. Тя е уверила, че се работи активно за насърчаване на пътуванията а граждани от Руската федерация у нас. Активна маркетингова кампания ще популяризира разнообразния туристически продукт сред руските туристи, ще се търсят се и иновативни проекти, които да отговарят на търсенето на посетителите от федерацията.
Очаква се в тазгодишното издание на Международната туристическа борса в Москва да участват над 1 400 фирми от над 130 страни и всички руски региони и национални туристически представителства. По прогнози броят на посетителите вероятно ще надхвърли 74 хил. души.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай