NEXT BASKET въвежда иновативно SaaS решение и допълнителни услуги за още по-ефективно управление на онлайн бизнеса

NEXT BASKET въвежда иновативно SaaS решение и допълнителни услуги за още по-ефективно управление на онлайн бизнеса | StandartNews.com

С новата си платформа за изграждане на електронни магазини NEXT BASKET съчетава високите технологии с богатия си опит за успешни онлайн продажби.

Целта на платформата е да предостави на електронните търговци най-достъпния и ефективен начин за развитие на техните онлайн магазини.

Ето какво предлага NEXT BASKET:

NEXT BASKET е платформа за предоставяне на софтуер като услуга (SaaS), която позволява миграция на съществуващи онлайн магазини или създаване на нови такива, чрез използване на иновативни софтуерни решения, срещу заплащане на месечна такса.

Едно от най-големите предимства на NEXT BASKET е, че вашият онлайн магазин може да бъде готов за само 72 работни часа!

В допълнение, партньорите на NEXT BASKET получават експертни услуги в областта на онлайн търговията, включително дигитален маркетинг, счетоводни и правни консултации и техническа поддръжка. В зависимост от избрания модел на сътрудничество част от тези услуги могат да бъдат платени, а други - безплатни.

Какво друго ви предлага единствено платформата NEXT BASKET :

  • Без скрити такси при плащане на онлайн поръчките.
  • Личен консултант.
  • Безплатна търсачка и чат бот, базирани на изкуствен интелект.
  • Експертно SEO, гарантиращо много продажби без допълнителни разходи за оптимизация.
  • 24/7 софтуерна поддръжка.

С NEXT BASKET партньорите имат възможност да избират от различни бизнес модели, като едно от най-важните предимства е възможността за получаване на готов и напълно функционален онлайн магазин в рамките на до 72 работни часа. Миграцията на вече съществуващи магазини също е лесна и напълно безплатна.

Онлайн магазините, изградени с платформата на NEXT BASKET отговарят на над 95% от изискванията на Google, което гарантира изключително добро класиране в търсачката. Вградената техническа SEO оптимизация за партньорите на NEXT BASKET, допълнително осигурява високи продажби без необходимост от допълнителни рекламни разходи.

А най-хубавото е, че с автоматичното скалиране на сървърите, осигурено от платформата, е-магазинът ви никога няма да бъде недостъпен, дори по време на пикови натоварвания. Освен това, NEXT BASKET осигурява възможност за неограничен брой продукти в магазина и създаване на множество акаунти за служители с достъп до административния панел на сайта, което значително улеснява работата ви като предприемач.

И като стана дума за улесняване на работата, няма как да не споменем и факта, че платформата на NEXT BASKET ви предлага интеграции с външни доставчици като разплащателни системи, ERP, складов софтуер и куриерски услуги. Фокусирайте се върху важните аспекти на вашия бизнес, NEXT BASKET ще се погрижи за останалото. 

Какви са условията за използване на NEXT BASKET

Пълните условия за използване на платформата на NEXT BASKET можете да намерите на сайта им, или като се свържете с тях на посочените данни за контакт. А тук ще изброим само най-впечатляващите от тях:

  • Тестов период - Имате възможност да изпробвате решението си по време на тестов период преди да се ангажирате с абонамент, като по време на този период имате достъп до огромна част от услугите на NEXT BASKET.
  • 30-дневна гаранция за възстановяване на парите - Ако решите, че не сте доволни от услугите на платформата, NEXT BASKET е готов да възстанови заплатената от вас сума без възражения. Това е предложение, което няма аналог на пазара в момента!
  • Специална оферта - Специалната оферта включва безплатни месеци (не един, а няколко) при годишен абонамент за SaaS решението. Това прави изборът на NEXT BASKET за ваш партньор не само привлекателен, но и много изгоден.

В зависимост от вашите нужди като онлайн предприемач, можете да изберете между три ценови плана с различни функционалности. Или казано по-ясно, с NEXT BASKET получавате точно това, от което се нуждаете. Без допълнителни усложнения и без ненужни функции. Целта на платформата е да помага на онлайн бизнесите да се развиват лесно и бързо, а не обратното! 

Повече подробности за NEXT BASKET, плановете и услугите, които предлагат можете да намерите в сайта им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай