Любомир Спасов е новият директор на "Данон Сердика"

"Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар", казва Спасов

Любомир Спасов е новият директор на "Данон Сердика" | StandartNews.com

Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД. Oт 2015 г. е част от екипа на компанията, като е заемал различни отговорни позиции, сред които национален мениджър „Ключови Клиенти“, търговски мениджър „Дистрибуция и Традиционна Търговия“ и мениджър „Търговска стратегия и развитие“. Преди работата си в „Данон Сердика“ АД, има натрупан ценен мениджърски опит в „Максиъм България“ ЕООД, „Девин“ ЕАД и „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД.

Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменна част от „Данон Сердика“ АД, а през последните 7 от тях ръководи компанията изключително успешно и сега поема по нов професионален път.

„За мен е огромна чест и отговорност да поема поста на изпълнителен директор в компанията. Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията ни „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани, заяви Любомир Спасов по повод новата си длъжност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай