Четвъртък,

Любомир Спасов е новият директор на "Данон Сердика"

От: Стандарт -
141
Любомир Спасов е новият директор на "Данон Сердика"
A
A
A

Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД. Oт 2015 г. е част от екипа на компанията, като е заемал различни отговорни позиции, сред които национален мениджър „Ключови Клиенти“, търговски мениджър „Дистрибуция и Традиционна Търговия“ и мениджър „Търговска стратегия и развитие“. Преди работата си в „Данон Сердика“ АД, има натрупан ценен мениджърски опит в „Максиъм България“ ЕООД, „Девин“ ЕАД и „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД.

Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменна част от „Данон Сердика“ АД, а през последните 7 от тях ръководи компанията изключително успешно и сега поема по нов професионален път.

„За мен е огромна чест и отговорност да поема поста на изпълнителен директор в компанията. Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията ни „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани, заяви Любомир Спасов по повод новата си длъжност.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички